Lisätietoja

Muuta tietoa

Historia

Eväs-Torppa perustettiin 2003. Silloin vuoden ensimmäisenä arkipäivänä  ovi avattiin asiakkaille. Siis 20 vuotta tuli jo täyteen. Meillä on tarjolla ollut alusta saakka kahvia ja kahvileipää. Lounasta seisovasta pöydästä. Kirjapisteen tarjontana on hengellistä luettavaa.

Olemme henkilökuntana uskossa Jeesukseen. Jokaiselle meille on tullut elämäämme hetki jolloin Jeesus on antanut syntimme anteeksi ja muuttanut elämämme.

Heli

Olen tullut uskoon vuonna 1982 . Kun kuulin Jeesuksesta työkaverilta en voinut uskoa että tuollainen olisi minulle mahdollista saada kaikkisyntini anteeksi ja syntyä Jumalan lapseksi. Kuljin näissä tilaisuuksissa 3 vuotta. Ymmärsin kyllä että se rauha josta uskovat puhuivat – sen haluaisin.Haluaisin myös päästä taivaaseen kun lähden täältä ajasta. Kuulin usein siitä Jeesuksen ristin työstä, en vaan voinut uskoa sitä todeksi omalle kohdalleni.Ruokatunnilla usein kuljin itkien kotiin koska tunsin että taivaasta seurattiin minua. Eräässä hengellisessä tilaisuudessa kuulin äänen, joka sanoi:”Tule Heli. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun.” Sain kokea kuinka Jeesuksen veri riitti puhdistamaan minutkin. Olen siitä saakka ollut onnellinen Jumalan lapsi. Myös Eväs-Torppa tuli selvänä Jumalan johdatuksena. Täällä nyt saamme ilolla palvella asiakkaitamme. Työkavereina minulla on Sanna, Tuomo, Risto ja Benjamin. Välillä myös Eero, Riitta ja Marko auttamassa.

www.rukoushuone.fi